VACAY!

STINE GOYA OUTFIT & HERMÈS SANDALS

image5-6

Jeg er tilbage i kolde DK, og FUCK altså hvor er det blevet koldt!!! I Tyrkiet var der faktisk for varmt til mit smukke Stine Goya sæt, så jeg havde det kun på om aftenen, hvor solen var gået ned 🙂 I dag hopper jeg i sættet igen! Jeg skal nemlig til job interview inde i Aarhus.. Det er virkelig et drømme-job for mig! Så kryds lige fingre ik 😉 Der er sket en del nyt siden sidste update, så et “Siden sidst #3” indlæg er på vej til jer.

image3-14image1-20 Wearing // Blouse & Pants: Stine Goya // Sandals: Hermés 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VACAY!