SUNDAY-FUNDAY

VACAY!

image3-13HAWDY!

Jeg er taget en hurtig smut-tur til Tyrkiet. Jeg har været her siden Onsdag sen aften, og rejser hjem igen i nat! Jeg laver lige et “siden sidst” oplæg på mandag, så I kan blive opdateret på alting 🙂

I går aftes var jeg ude at spise i mine elskede kjole fra House og Dagmar. Jeg elsker den, og bruger den rigtig tit når jeg skal i byen. I går blev den dresset lidt ned med mine Chanel sneakers, som jeg tilgengæld får brugt for sjældent..

image2-14Nu må jeg i gang med at pakke, og smøre noget aftersun på mit brændte ansigt! Gik i panik over, hvor kort tid jeg egentlig havde til at sole i, så den fik hele armen, både ved stranden og poolen UDEN solcreme. Stupid me.

Vi ses i DK! <3

image1-19    Wearing: Dress: House of Dagmar // Sneakers: Chanel // Sunnies: Céline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY-FUNDAY