NYE VALENTINO STØVLER, OG ET LILLE SNEAK PEEK AF DEN NYE LEJLIGHED.

DEN DER 30 ÅRS KRISE…..

30årskrise

Okay, den der 30 års krise, som jeg snakkede om her, den kan I så lige gange op med 100!! Jeg var jo som tidligere nævnt til jobsamtale, og jeg fik desværre ikke jobbet. Nu er de eneste ord der kører i mit hoved, de ord som blev sagt til jobsamtalen. “Jeg er lidt bekymret over din alder -hvis du havde været i start 20’erne, havde du været perfekt.” Og så den værste: ” Hvad med planer om børn?”  WHAT THE FUCK! Jeg har jo ingen chance for at få et job før jeg har fået et barn. Så nu er der virkelig 30års krise. Måske man bare skulle få det barn.

2 kommentarer

  • Christina

    Hej Ella. Jeg er ret sikker på at der må spørges ind til familieforhold til en jobsamtale. Herunder heller ikke om børn. Det er i mod loven.
    Vh Christina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Man må ikke spørge ind til den slags. Det er 100% imod loven at gøre det. Så hvis de kan finde på at spørge om sådan noget, tænker jeg at det nok ikke er verdens bedste sted at arbejde alligevel.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE VALENTINO STØVLER, OG ET LILLE SNEAK PEEK AF DEN NYE LEJLIGHED.