SWEATER WEATHER

VACAY + NY FAVORIT TOP.

IMG_4729Wearing // Top: Hanne Bloch // Shorts: Rag & Bone // Bag: Stella McCartney // Sunglasses: Céline

Jeg er taget et smut til Tyrkiet med min mutti, og vi laver ikke andet end at sole, spise og drikke is-kaffe på Starbucks. En ægte afslapnings ferie!:) Jeg har desuden fået mig en ny yndlings top,  som I måske allerede har set på instagram. Jeg vidste at den ville være et godt køb.

Nu skal vi ud at finde noget aftensmad.. Seeees!

IMG_4728

Wearing // Top: Hanne Bloch // Sandals: Hermés // Sunglasses: Miu Miu 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWEATER WEATHER