DEN DER JUL..

EN IDÈ TIL NYTÅRSFESTEN

nytårs

JEG HAR ALDRIG RIGTIG FORSTÅET DET DER MED, AT MAN IKKE SKAL GLÆDE SIG TIL NYTÅRSAFTEN, FORDI MAN RISIKERER AT BLIVE SKUFFET? ALTSÅ ER DET IKKE SÅDAN MED ALTING I LIVET? JEG SYNES ALTSÅ AT NYTÅR ER LIGE PRÆCIS, HVAD MAN GØR DET TIL.

JEG VIL GERNE HAVE EN VILD FEST, MED CHAMPAGNE, HATTE, TRUT HORN, DEJLIGE MENNESKER OG MASSER AF DANS OG DRINKS.. OG SÅ KAN JEG SIMPELTHEN IKKE SE, HVORFOR DET IKKE SKULLE BLIVE EN SJOV AFTEN, HVIS JEG SELV HJÆLPER TIL MED AT SKABE EN GOD STEMNING. SÅ JEG TØR ALTSÅ GODT GLÆDE MIG 🙂 TILGENGÆLD FORVENTER JEG ABSOLUT INTET ANDET END AT HAVE EN SJOV AFTEN I DEJLIGT SELSKAB.

ANYWAYS, DET JEG EGENTLIG VILLE, VAR AT GIVE ET GODT TIP VIDERE. JEG FANDT NEMLIG LIGE DETTE “PRINT SELV” SPIL, OG DET ER ALTSÅ SÅDAN NOGET DER KAN PIFTE EN NYTÅRSAFTEN OP. VI PLEJER ALTID AT LAVE LIDT PIS MED NYTÅRS FORSÆTTER, TALER, OG NOGEN GANGE SKRIVE ÅNDSSVAGE SANGE OM ÅRET DER ER GÅET. DET PLEJER AT GIVE DEN DER EXTRA NYTÅRS STEMNING, SOM MANGE FØLER DE MANGLER 🙂 

1d6c15f4c957871f54387ecfe0cdb208c0c58fc8826e1dabad4ae5fd01a07c7f new-years-game-printable-2

FIND DET OG PRINT DET UD, LIGE HER. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN DER JUL..