VINTER UNIFORMEN

FREDAGS FAVORIT

olsens

Hvis der er nogen der kan få mig til at være ligeglad med min højde, give mig lyst til at afblege mit hår, og gå i sort tøj… SÅ er det hende her! Jeg elsker begge Olsens twins, men Mary-Kate er klart min favorit. De 2 kan jo seriøst se godt ud i alt. Billederne er fra OLSENS ANONYMOUS, som er en af mine yndlings blogs. Så er man vild med tvillingerne og deres søster Elizabeth, så er man også vild med den blog..

BTW. Jeg har lige fundet min sorte kassebuks frem igen! 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINTER UNIFORMEN