MINE NYTÅRSFORSÆT

GODT NYTÅR!

nyts

GLÆDELIGT NYTÅR TIL JER FRA MIG! HÅBER I ER KOMMET GODT IND I DET NYE ÅR. JEG ER IKKE STÅET OP ENDNU, 2. DAGS TØMMERMÆND, I VED..  NÅ MEN SOM I MÅSKE HAR BEMÆRKET, SÅ HAVDE JEG IKKE DEN HER GULD KJOLE PÅ, SOM JEG HAVDE PLANLAGT. DET ER PROBLEMET NÅR MAN KØBER ONLINE, SÅ ER DET BARE IKKE ALTID SOM MAN FORESTILLER SIG. SÅ JEG MÅTTE TY TIL DEN LILLE SORTE HOUSE OF DAGMAR KJOLE, SOM JEG SÅDAN CA HAR HAFT PÅ ALLE DE GANGE JEG HAR VÆRET I BYEN I 2015. MEN ALTSÅ, SÅ ER DE PENGE DA GIVET GODT UD IK! HAHA.

VIGTIGST AF ALT, SÅ HAVDE JEG EN FANTASTISK AFTEN MED SPISNING OG CHAMPAGNE HOS EN AF MINE DEJLIGSTE VENINDER I AARHUS, HVOR 7 AF DE SKØNNESTE DAMER VAR SAMLET, OG SENERE, EFTER 100 GLAS CHAMPAGNE OG MASSER AF GIN TONICS, TOG VI PÅ TRAIN OG DANSEDE NATTEN LANG.. JEG TROR 2016 BLIVER ET VILDT ÅR. JEG GLÆDER MIG HVERT FALD TIL ALLE DE NYE TING DER SKAL SKE.

TOTUSINDOGSEKSTEN, BRING IT ON!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE NYTÅRSFORSÆT