WEEKEND

GUILTY PLEASURES

hbo

Jeg er fandme blevet syg igen, så jeg er tvangsindlagt under dynen med serier på computeren. Så det, der normalt er quilty pleasures for mig er pludselig helt legalt, når jeg er syg. Altså det at ligge en HELT dag i nattøj og se serie, haha. Jeg er gået i gang med GIRLS på HBO Nordic igen. Elsker den serie, og glæder mig noget så grusomt, til den nye sæson!!

Derudover er der kommet en ny serie på HBO Nordic, der hedder The Shannara Chronicles, som virker MEGA god! Tjek lige traileren på den herunder:

Er der nogle serier på HBO Nordic, I kan anbefale mig at gå i gang med? Jeg er åbent for ALT! Bare det ikke er gysere, haha.

//SPONSORERET INDHOLD//

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND