FLOWER POWER TIRSDAG

JUICE DETOX // DAG 1

unpluggedI går modtog jeg en 3 dages Quick Diet juice kur fra UNPLUGGED JUICE, som ligger i KBH. Der ankom en kasse med 24 juice, så jeg har 8 juice på menuen hver dag. Jeg har virkelig glædet mig! For ikke så længe siden prøvede jeg jo en grøn cleanse fra Slow juice Kbh, og den var altså lige lidt for grøn til at jeg kunne gennemføre den. Manglede noget frugt, og det er der hvert fald i de her! Så denne gang er jeg sikker på jeg klarer mig igennem de 3 dage på kun juice. På billederne, kan i se hvordan en dagsmenu ser ud, og et billede af min morgenmad anretning, haha.  Der er numre bagpå, hvor ingredienserne også står, så det er virkelig simpelt at gå til.

Jeg opdaterer løbende på, hvordan det går!

// Juicen er modtaget som en gave fra Unplugged Juice // 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOWER POWER TIRSDAG