JUICE DETOX // DAG 1

JUICE DETOX // DAG 2

juicekur2

Dag 1Unplugged 3 dages juice kur, er overstået, og jeg klarede HELE dagen på bare juice! Jeg havde en travl dag i går, da vi hele dagen var ude at kigge huse -MANGE forskellige steder (mere om det senere). I går aftes synes jeg dog det blev lidt hårdt, specielt fordi min meget forstående og støttende kærester vælger at bestille pizza, haha. Det gik dog alligevel, og til sidst var sulten forvandlet til kvalme, så jeg kunne faktisk slet ikke drikke den sidste juice i går.

I morges vågnede jeg med mega hovedpine og kvalme! Tror ikke jeg har drukket nok vand ved siden af juicen. Så er faktisk slet ikke sulten i dag. Min kæreste er taget på forretningsrejse, så der er ingen fast food fristelser i aften. Til gengæld er moster rød kommet på besøg, og jeg har vanvittige mavekramper, og kan ikke tage smertestillende på tom mave, så lige nu er det ærlig talt ikke særlig fedt.

Det postive er at Unplugged juicen er mega god, og jeg føler mig lettere end aldrig før, det er en ret lækker følelse at rense ud! Jeg skal tilbage til mine gode rutiner igen, hvor jeg træner dagligt, laver sund mad selv (i stedet for take away) Og ved at få renset helt ud inden jeg går i gang med det, er en pisse god kick start og motivation.

// Juicen er modtaget som en gave fra Unplugged Juice // 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUICE DETOX // DAG 1