JUICE DETOX // DAG 2

NY CHANEL TASKE

chanel255

Jeg har solgt min smukke Chanel boy! Min allerførste Chanel taske.. Det var med blandede følelser, men synes sgu det er synd, at sådan en smuk sag bare skal ligge og støve. DET betyder selvfølgelig, at jeg skal have mig en ny Chanel taske, og egentlig havde jeg udset mig en stor pink tweed flap bag, men nu er jeg gået over til den helt klassiske sorte 2.55. Jeg tror sgu, at jeg er på vej ind i en periode, hvor min stil kommer til at ændre sig. Kender I det? Når der sker nye ting i livet (f.eks. noget så voksent, som huskøb!) Så begynder man/jeg pludseligt, at få nye vaner og ny smag. Måske jeg bare trænger til noget mere simpelt. Simpelt kan være godt, og det kan jo altid bobbes op! 😉

I morgen tidlig smutter jeg på weekend til Malmø, for at besøge min aller bedste barndomsveninde, som jeg ikke har set LÆNGE, og nu er hun gravid <3 GLÆDER MIG! Jeg opdaterer jer på min juice detox i morgen.

Laters skaters! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUICE DETOX // DAG 2