NY CHANEL TASKE

STATUS PÅ DETOXEN

statusdetox2De 3 dages detox er overstået, og jeg klarede næsten alle 3 dage på bare juice! I går aftes gik den dog ikke længere, så jeg fejrede 2,5 dags juice detox med Thai take away. Jeg kunne næsten ikke spise noget, så blev mæt efter ca 2 bidder. Egentlig anbefaler de også, at man skal spise noget ret let mad til at starte med efterfølgende, og her til morgen var jeg heller ikke engang sulten. Så mon ikke der ryger et par kilo ved ufrivillig manglende appetit?! Har ikke engang vejet mig, men mine bukser er stoppet med at stramme, så det er en mega lækker følelse at føle sig så let og udrenset. Under detoxen har jeg ikke trænet, men gået mange lange ture med mine dyr, så NU føler jeg mig mega klar til at komme i gang med at træne igen, og på mandag starter jeg for alvor med træningsprogram igen. Så jeg kan altså virkelig godt anbefale den her juice kur fra Unplugged Juice, hvis man trænger til en god kick start eller bare hare levet lidt usundt, og kunne have godt af at komme af med affaldstofferne, der har ophobet sig i kroppen.

NU står den på weekend hygge i Malmø! SES.

//Indlægget indeholder sponsorede links // 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY CHANEL TASKE