VI HAR KØBT ET HUS!

DÅRLIG PLANLÆGNING

chuckbass

ÅH GUD, hvor havde jeg glemt, hvor krævende en hvalp er!

 Især fordi Bobo (den lille hvide) som er 2 år nu, var verdens nemmeste hvalp, og det er ham her Chuck virkelig ikke, haha. Der er virkelig gang i ham, og pt. er han ved at spise min computer. Selvom han er sindssygt nuttet, så glæder jeg mig allerede til, han er ovre hvalpe perioden. Og apropos at glæde sig, så laver jeg pt. ikke andet end at glæde mig til at vi skal overtage huset den 15 maj! Føler lidt jeg er i sådan en vente position, og så er det altså bare fucked up at bo med 3 hunde i en lejlighed. DÅRLIG planlægning, men dejligt selskab <3

2 kommentarer

 • hehe jeg læser grinende og nikkende med.
  Vi måtte aflive vores skønne hund gr. en tumor i hjernen i maj måned.
  Vi kunne ikke holde tomheden ud og har nu fået en ny lille vaps, Booma .. hold nu op man glemmer hvalpetiden, han er skide nuser, men all over the place og bider i alt 🙂 GLÆDER mig til hvalpetræningen haha

  God dag 🙂

  Xx,
  Signe

  https://theinkededition.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Åååh gør mig ondt at høre med din hund 🙁 Min største frygt er at skulle miste en af mine hunde. Tillykke med Booma, SØDT navn <3 Og ja, man glemmer VIRKELIG, hvordan det er at have hvalp, haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI HAR KØBT ET HUS!