REGNVEJRS-FERIE

HELLO NEW FRIEND

heartmade1

Følger I med på INSTAGRAM?? For så har I nok allerede mødt min nye ven! En sort klassisk 2.55 skønhed med sølv hardware <3 Vi var jo forbi Istanbul på vejen herned, og der måtte jeg altså forbi Chanel butikken i Nisantasi for at finde en ny Chanel ven. I dag kom solen fandme også frem, selvom det skulle regne hele dagen, så det var på med mine Hermés sandaler, silkesæt fra Heartmade og selvølgelig min nye ven over skulderen. Nu skal jeg gøre mig klar til dinner og vino aften med nogle gode venner, som bor hernede, og så håber jeg virkelig at der er vejr til, at jeg kan sole ved poolen i morgen. Det er jo sidste chance for en lille tan imorgen!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REGNVEJRS-FERIE