ANANAS OVERLOAD

REGNVEJRS-FERIE

regnferieDa vi bestilte flybilletter til Tyrkiet var vejrudsigten virkelig lovende, så vi turde godt tage chancen på den her årstid.. Vi har jo lejlighed hernede, og her er virkelig skønt på den her tid, når der ikke er en masse turister.. DOG vælger vejret så lige at ændre sig fra SOL SOL SOL til regn, alle de dage vi er her. FUCK, hvor typisk altså. Nå, men så kan man jo så vælge at sidde at være sur over det, eller prøve at få noget godt ud af det alligevel. Så det prøver vi. Jeg har bla. booket SPA behandlinger til os HELE dagen i morgen, sådan noget jeg aldrig får gjort hernede, fordi jeg hellere vil sole, og søndag ser det faktisk ud til at solen kommer, så jeg kan få mig en lille tan med hjem alligevel..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANANAS OVERLOAD