TOTÊME & CHANEL

ROADTRIP TIL POLEN

roadtrip

I morgen tidlig starter vi bilen, og kører mod polen for at hente lille Chuck. Faktisk ville vi kalde ham Finn, men ejeren skrev til mig og spurgte om, jeg ville finde på et navn til ham til stambogen, som skulle starte med C, fordi kuldet han er fra starter med C.. Så jeg tænkte og tænkte, og pludselig tænkte jeg CHUCK BASS, haha. Chuck fra Gossip Girl, hvis I skulle være i tvivl. Så det vil vi også selv kalde ham nu. Min kæreste tror det er efter Chuck Norris, så håber ikke han læser det her indlæg! 😉 Jeg har aldrig været i Polen før, men hold nu kæft, hvor kan man få fine hoteller til billige penge! Vi har booket det HER 4 stjernede hotel på Hotels.com til ca 4oo kr for en overnatning. Det ligger i den by, hvor vi skal hente Chuck, og jeg synes det ser SÅ hyggeligt ud. Ååååh, jeg kan slet ikke vente til, at jeg skal kysse på det lille blå dyr. CHUCK

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOTÊME & CHANEL