DÅRLIG PLANLÆGNING

SOMMERPLANER

summer16

Det er ikke meget jeg får blogget pt! Tildels pga. ny hund, men også fordi, jeg er inde i en virkelig dårlig periode lige nu, hvor jeg ikke føler noget som helst fungere. Det er sådan en negativ spiral, som er svær at komme ud af. Noget der hjælper er at tænke på sommeren er på vej, og apropos sommer, så har jeg besluttet at tage med min kæreste til Bulgarien, når han skal ned at arbejde fra Maj-Aug. Jeg bliver nok ikke dernede ligeså lang tid, vi har jo også et nyt hus, jeg gerne vil i gang med at indrette.. Så jeg bliver så længe jeg gider, og alle dyrerne skal selvfølgelig med. 🙂

5 kommentarer

 • Åh hvor lyder det lækkert! og hold nu op nogle smækre billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sender gode tanker til dig! Er selv indeni en dårlig periode på 2. år med depression og stress, men tanker om sommeren (og student) hjælper på det hele! Er sikker på, at tingene vender for os, når solen varmer vores vinterblege kroppe hver dag 😉

  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Hvor er du sød! Tusind tak 🙂 Sejt at du er på vej til at blive student oveni i depression og stress! Og ja, solen er altså bare den bedste medicin 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, det lyder altså heller ikke som nogle helt skidt sommerferie planer, og dejligt at have noget positivt at se frem til i en træls periode 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DÅRLIG PLANLÆGNING