DÅRLIG PLANLÆGNING

SOMMERPLANER

summer16

Det er ikke meget jeg får blogget pt! Tildels pga. ny hund, men også fordi, jeg er inde i en virkelig dårlig periode lige nu, hvor jeg ikke føler noget som helst fungere. Det er sådan en negativ spiral, som er svær at komme ud af. Noget der hjælper er at tænke på sommeren er på vej, og apropos sommer, så har jeg besluttet at tage med min kæreste til Bulgarien, når han skal ned at arbejde fra Maj-Aug. Jeg bliver nok ikke dernede ligeså lang tid, vi har jo også et nyt hus, jeg gerne vil i gang med at indrette.. Så jeg bliver så længe jeg gider, og alle dyrerne skal selvfølgelig med. 🙂

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DÅRLIG PLANLÆGNING