ROADTRIP TIL POLEN

VI HAR KØBT ET HUS!

dreamhouse

Vores første drømmehus, som ikke blev vores alligevel, og skuffede mig/os virkelig meget ikke at få det, (læs om det her) det har pludselig vist sig at være en god ting -altså at vi ikke fik det. NU har vi nemlig købt et hus der er endnu bedre! Faktisk er det PERFEKT til os. Vi er SÅ glade, og glæder os simpelthen så meget til at komme i gang med projekt drømmehus. Grunden er over 2000 kvm, så vi får den vildeste have, og er allerede blevet enige om, at en pool er en nødvendighed på sådan en stor grund, haha. Jeg viser selvfølgelig en masse billeder fra det perfekte nye hus, når vi har overtaget det i maj.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROADTRIP TIL POLEN