NYE RUTINER.

ER JEG VOKSEN NU?

13288266_10153988653351117_394191161_o

Det er ikke længe siden, jeg havde en kæmpe 30 års krise, og var fuldstændig forvirret og panisk, og slet slet ikke klar til det voksenliv, jeg var overbevist om at 30’erne ville medbringe. Nu står jeg så her, i vores nye HUS, med 2 biler i carporten, hvor den ene bil er MIN -min helt egen bil, 3 hunde og køer i baghaven. Ovenikøbet er der ikke længe til, at jeg bliver enogtredive. 31 år. Det lyder endnu mere gammelt, men faktisk føler jeg mig for første gang i hele mit liv, mere selvsikker og afklaret end nogensinde før. Jeg ved hvad jeg vil, hvor jeg vil være, og hvem jeg vil være sammen med, og så er det skide lige meget, hvor gammel jeg er -jeg er jo stadig ung for fanden.

På billedet står jeg i vores gårdhave og overvejer, hvordan fanden man holder sådan noget pænt. Faktisk overvejer vi at rive hele lortet op, og lave en pool -midt i gårdhaven. Jeg glæder mig til, at vise alle vores hus-projekter hen af vejen.

2 kommentarer

 • Åhhh hvor jeg kender den følelse … er selv rundet de 30 i marts og føler mig sååå gammel, men det er nok også, fordi vi står lige i venteposition lige nu … vi er forlovet, men kan ikke helt finde ud af, om det skal være hus eller bryllup først og om bryllupet overhovedet behøver være så stort .. voksen min bare, forvirret.dk herfra 🙂

  Er vild med din blog

  God søndag

  Xx,
  Signe

  https://theinkededition.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Det er nemlig LIGE præcis den der venteposition, der gør det lidt svære at blive ældre. Vi valgte hus frem for bryllyp,og kan mærke det har givet en dejlig ro omkring alting 🙂

   Tusind tak, Signe. Må ind og lure på din blog også 😉
   KH Ella

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE RUTINER.