SØNDAGS SHOPPING

NYE RUTINER.

13274998_10153982169381117_631644932_o

Jeg både hader og elsker rutiner! De kan gøre livet så kedeligt, men ikke desto mindre, er jeg et af de mennesker der fungerer bedst med rutiner (eller faktisk KUN fungere med rutiner). Ellers kan jeg gå helt i stå i mit liv, sådan kan det hvert fald føles, fordi jeg ikke rigtig får udrettet noget, ligeså snart jeg kommer ud af de rutiner, som altid opstår uden jeg selv er klar over det. Giver det mening?

Det er hvert fald, hvad der er sket lige nu, efter at have flyttet igen igen igen. Jeg ELSKER vores nye hus, og stedet det ligger, men lige nu, er jeg gået HELT i stå. Ved slet ikke, hvor jeg skal begynde med noget som helst. Jeg skal have nye indkøbs rutiner, nye trænings rutiner, nye gå turs rutiner med hundende, nye blog rutiner. osv. Samtidig er der kun 1,5 uge til jeg rejser til Bulgarien i næsten en måned, så det føles lidt åndssvagt at få rutiner igang inden, men ved også, at jeg meget nemmere falder tilbage til rutinerne når jeg vender hjem igen. Så det er altså det der sker lige nu, og derfor jeg ikke rigtig får blogget. Det lyder virkelig som 1.world problems, og jeg kan føle mig så utaknemlig over, jeg ikke bare nyder alt det gode der sker lige nu, og det prøver jeg virkelig også, at diskutere med min egen hjerne omkring, som desværre ikke altid er så samarbejdsvillig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAGS SHOPPING