HELLO LONG BOB

ØNSKELISTEN

inspoboardlondon

1/ Céline 2/Chanel 3/Isey Miyake pleats please 4/LV støvler 5/LV nederdel 6/LV hundehalsbånd

Jeg har snart fødselsdag, 30 år bliver jeg (igen) 😉 og denne gang helt uden krise, indtil videre hvert fald. Min kære mor har givet mig en tur til London i fødselsdags gave, så vi tager afsted på min fødselsdag den 26 august. Derfor er jeg selvfølgelig allerede gået i gang med, at finde ud af, hvad der skal shoppes i London, og ovenstående er bare nogle af de ting jeg skal på jagt efter (Det gælder om at have mange ting, at gå efter, så man ikke bliver skuffet, når noget af det man vil have er udsolgt, og det sker jo næsten altid)! Har faktisk lige købt et par Céline ballerinaer i gule, men vil virkelig gerne have et par i sort eller nude også.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO LONG BOB