#PROJEKTHUS

IMPULSIV ROADTRIP TIL BULGARIEN

denevimarina1

Jeg er taget et hurtigt smut til Bulgarien, som man måske har opdaget, hvis man følger med på snapchat. Der kunne man også se at vi endte på et værksted i Serbien i over 12 timer for at få repareret turboen i vores bil (vidste slet ikke, hvad en turbo var før det). Anyways, jeg kom til Bulgarien, og har nu en dag mindre hernede pga Serbien bil crash, MEN det er det hele værd, at kunne se min kæreste og få noget sol bare et par dage.

Jeg er nødt til at tage hjem senest onsdag, fordi min Shiefka hund skal opereres igen i det andet bagben. Sidste operation gik heldigvis super, så jeg er ikke så nervøs denne gang. Glæder mig mest til at få det overstået nu, så hun snart kan komme ud og løbe igen.

NU vil jeg tage på stranden. Laters skaters.

denevimarina2

Wearing: Blouse: Saks Potts // Denim shorts: Levis Vintage // Bag: Céline // Sandals: Hermés // Sunglasses: Céline 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#PROJEKTHUS