IMPULSIV ROADTRIP TIL BULGARIEN

TILBAGE TIL HVERDAGEN

bw

Wearing: Top: By Malene Birger // T-shirt: H&M // Sandals: Hermés // Sunglasses: Ray-Ban 

Jeg kom hjem efter en helvedes lang tur i nat, og er ret sikker på jeg ikke skal på roadtrip til Bulgarien lige inden for nærmeste fremtid igen.

NU starter hverdagen også igen, og faktisk mere end den har gjort længe. Jeg starter nemlig på studie igen i næste uge. En 1,5 årig proffesions bachelor i Innovation og Entrepreneurship på Aarhus erhvervs akademi. For nogle år siden startede jeg på en tilsvarende proff. bachelor på TEKO, men der ville jeg hellere rejse til Tyrkiet og bo med min kæreste, og det fortryder jeg på ingen måde. Nu prøver vi igen, og så håber jeg det bliver lige så spændende, som det lyder til at blive.

Billederne er fra sidste aften i Bulgarien, ved min yndlings Marina i St.Vlas.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IMPULSIV ROADTRIP TIL BULGARIEN