LONDON GETAWAY

SIDEN SIDST #5

save1

SIDEN SIDST:

-Er jeg startet på studie igen, en 1,5 års professions bachelor  i Innovation og entrepreneurship. Indtil videre hader jeg det, men jeg giver det selvfølgelig lige en chance.

-Er jeg blevet 31 år. F…… enogtredive. Det lyder gammelt. Jeg havde dog knap så meget krise, som jeg havde sidste år, hvor jeg blev 30. Nu siger jeg bare, jeg stadig er 30, når der bliver spurgt. Ellers nævner jeg det selvfølgelig ikke.

-Har vi fået en Volvo. Noget vi havde svoret vi ALDRIG skulle have. Nu har vi jo helt ægte “Volvo, villa og vovhund(e)”. Den var dog så fin vi ikke kunne lade være. En Volvo XC60 firhjulstrækker, hvis nogen skulle have lyst til at google den. Føler mig ret sej når jeg kører i den 😉

-Har jeg haft lidt svær ved at finde ud af, hvad jeg vil med bloggen. Samme dilemma som altid, har en masse jeg gerne vil skrive, men ved ikke om jeg har lyst til at blive for personlig. Jeg er dog tættere på end nogensinde før på, at begynde på at blive det.

-Er jeg blevet BESAT af den norske teenage serie SKAM. Slugte begge sæsoner på 2 dage. Jeg begyndte næsten at græde, da jeg læste William ikke skulle være med i sæson 3. Totalt teenage crush, haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONDON GETAWAY