SIDEN SIDST #5

EN SYGDOM OG EN LETTELSE

15175614_10154467320756117_1065921862_n

Jeg er blevet syg.

Jeg har længe haft det fysisk dårligt, været virkelig træt og derfor haft minus overskud. Jeg troede jeg var blevet stresset, det blev nemlig kun værre efter, jeg startede på min professions bachelor i sommer. Det var “heldigvis” ikke tilfældet, og jeg skriver heldigvis fordi, jeg har haft både stress og depression for et par år siden, og dengang ville jeg ønske man bare kunne få en pille og blive rask, men det kræver desværre lidt mere end det. Derfor havde jeg nok også prøvet, at ignorere alle mine symptomer, men da jeg tilfældigvis skulle til læge (pga. noget helt andet), og skulle have taget blodprøver fandt de ud af, at jeg har forhøjet stofskifte.

Jeg blev derefter sendt videre til klinik for stofskifte lidelser, og ca 10 blodprøver senere og en snak med lægen, kunne hun fortælle, at der ikke var nogen tvivl om, at jeg har noget der hedder Graves sygdom. Den kan give tæt på alle de samme symptomer som stress, så jeg var ærlig talt virkelig lettet. Nu har jeg fået medicin, som gerne snart skulle begynde at virke, og så siger min læge at jeg nok skal få det godt igen.

Så det er altså derfor der er stille herinde, og jeg vender langsomt stærkt tilbage igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIDEN SIDST #5