DUBAI

DUBAI #2

dubaii1Jeg er hjemme igen i kolde og våde Danmark. Prøvede at lave indlægget her, da vi stadig var i Dubai, men wifi på hoteller always sucks. Så nu sidder jeg virkelig og savner varmen, når jeg kigger på de her billeder.

Anyways, det var den skønneste ferie, selvom vi kun havde 3 hele dage i Dubai, er jeg kommet hjem med en lækker tan og har nu lidt nemmere ved at overskue det danske vejr igen. Specielt fordi vi allerede skal rejse til USA om en måned, men mere om den ferie senere.. dubaii2Wearing // Shirt: Saks Potts // Sandals: Hermés // Sunglasses: Ray Ban 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DUBAI