I'M SO HAPPY!

DUBAI

dubai2

Vi ankom til hotellet i går omkring kl 23.30 (Dubai tid) og kunne selvfølgelig ikke falde i søvn, så har været pænt træt idag (SKULLE jo tidligt op til morgenmaden og sol) Så da vi efter solbadningen tog i Dubai Mall for at shoppe, var jeg faktisk så træt, jeg ikke kunne overskue det, eller også var det fordi at kineserne åbenbart også holder ferie denne uge i Dubai, at det var lidt uoverskueligt. Så vi fandt i stedet en hyggelig fortovscafe, og nu har jeg spist så mange falafler, at jeg stadig har kvalme ca 3 timer efter de blev spist..

dubai1

Jeg er desuden blevet sindssygt glad for den her bum bag! Den er så pæn og praktisk på samme tid. Har faktisk haft den liggende i lang tid uden at bruge den, men pludselig bruger jeg den til alt. Første gang jeg hørte om samarbejdet med Marie Jedig og Markberg, var min første tanke “jeg håber hun designer en bum bag” og det gjorde hun selvfølgelig, så den måtte jeg have.

NU vil jeg prøve at sove, kl er 23.45 i skrivende stund, og imorgen skal jeg op og morgentræne inden morgenmad og solbadning. Hårdt program.

Laters skaters!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'M SO HAPPY!