CHRISTMAS SPIRIT

I’M SO HAPPY!

200117part2 Jeg er SÅ glad for tiden! Min medicin virker endelig, mit stofskifte er næsten stabiliseret, og jeg har fået en masse god energi tilbage igen. Det kan ikke beskrives, hvor skønt det er, at kunne komme tilbage til en aktiv hverdag. Er endelig kommet i gang med at træne igen, fået en ordentlig appetit og søvnrytme, og bare DET alene gør mig lykkelig lige nu.

Ovenikøbet kan jeg se frem til, at skulle til Dubai på onsdag (verdens bedste julegave fra min kæreste). Jeg glæder mig i vildskab til sol og shopping! Min fornyede energi betyder selvfølgelig også, at jeg bliver mere aktiv på bloggen igen, så jeg håber stadig i følger med <3

200117

 // Wearing: Fur: Saks Potts // Shoes: Superga // Bag: Marie Jedig x Markberg //

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS SPIRIT