DUBAI #2

BLACKSTER

outfit100217Wearing // Jacket: H&M // Boots: Louis Vuitton // Bag: Céline // Hat: Moncler 

Tjekker lige hurtigt ind med et sort outfit fra i går, hvor jeg havde en frokost date med min kære mor i Aarhus. Savner seriøst sol og varme, og det afspejler sig også i min beklædning, som er gået fra farverig i Dubai til helt sort i Danmark. Er ikke fan af den her årstid, den giver mig lyst til at flytte permanent syd på. Det er dog ikke en realitet lige nu, vi har jo vores nye dejlige hus, og jeg er pt i gang med at indrette mit walk in closet, som jeg viser frem når det er færdigt. Det bliver så fint vores hus, og er taknemmelig hver eneste dag, over at vi bor lige her -også selvom der er koldt udenfor! 🙂

God weekend <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DUBAI #2