LAS VEGAS OUTFIT #2

BACHELORETTE

bachelorette

Bryllups delen bliver lige delt op i 2, ellers bliver indlægget for langt. Vi holdte nemlig polterabend og bryllup samme dag, modigt ik? haha.

Dagen startede ud med, at vi splittede os op -pigerne og drengene. Jeg startede dagen alene med en tur i SPA om morgenen og lidt solbadning ved poolen, det var helt perfekt. Kl 13, mødtes jeg med de andre piger, hvor jeg først skulle et smut i Chanel og købe den røde drøm, som en bryllups gave til mig selv.

Derefter stod den på frokost, og så havde pigerne overtalt mig til, at få sat hår ved en stylist. Jeg er meget sart med mit hår og make-up, jeg er sjældent tilfreds, når andre har stylet mig, så jeg var forberedt på at skulle ændre det bagefter igen. Det endte heldigvis godt, og jeg ændrede kun en lille smule ved håret.

Vi havde det så sjovt derinde, vi nåede at drikke to flasker champagne, og pigerne havde købt alle mulige åndsvage og vulgære gaver til mig, haha.

Det var virkelig amerikansk og så hyggeligt. Derinde kom jeg i tanke om, at jeg ingen brudebuket havde, så jeg endte med at købe en flamingo, som blev til en brudeflamingo. Kl 16.30 var vi alle færdige med styling, så jeg skyndte mig tilbage på hotellet, hvor jeg havde en time til at gøre mig klar inden vi alle (både drenge og piger) skulle mødes til dinner og drinks på Yellowtail, som er en virkelig lækker japansk restaurant og lounge.

bachelorette2

WEDDING READY!

Jeg havde købt kjolen i Saks Fifth Avenue 2 dage før, og den var LIGE mig. Den er fra Halston Herritage (kendte ikke mærket før) men tænker også den bliver en skøn sommerkjole. Den passede perfekt til mine Bimba Y Lola støvler med nitter, som heldigvis også er sindssygt behagelige at have på. Så jeg var tilfreds med alt, og klar parat til bryllupsmiddag, inden vi skulle vies kl 21.30.

 Forsættelse følger……..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAS VEGAS OUTFIT #2