THE WEDDING (VIDEO)

BREAKFAST DATE

groedI morges mødtes jeg med Michelle til morgenmad på GRØD, og det var virkelig lækkert! Det var mit første besøg, selvom jeg længe har haft planer om at skulle derind, og det bliver bestemt ikke mit sidste besøg.

img_2993

Jeg har haft sådan lidt “post wedding depression” siden vi kom hjem igen. Jeg har jo gået og glædet mig og planlagt i mit hoved ca. et halvt år inden vi rejste, og nu er det hele pludseligt ovre. Som min mand! siger, så må vi bare finde noget nyt at glæde os til, så nu er jeg gået i gang med at glæde mig til sommer, og så er jeg gået i gang med et personligt trænings forløb, som også gerne skulle give nogen resultater, jeg kan glæde mig til. Ellers hjælper det jo altid at ses med nogle dejlige mennesker, ligesom jeg gjorde idag.

Min nye yndlings farve er rød, hvis nogen skulle være i tvivl.

img_3008 img_3011

//  Wearing: Sweatshirt: Weekday // Denim: Topshop // Shoes: Superga // Bag: Chanel //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE WEDDING (VIDEO)