BLACKSTER

ET NYT KAPITEL

vegas1Hvis man følger med på min instagram, så er man ikke i tvivl om, at jeg lige har haft den vildeste uge i Las Vegas. Jeg kom hjem sent i går aftes, og er godt og grundig ramt af jetlag, og næsten halvdeprimeret over at det hele allerede er overstået.

Vi var afsted 7 venner i alt, så det kan godt føles lidt ensomt at være hjemme igen, og koldt, fuck her er koldt! Jeg har ikke fået blogget derovre, så nu kommer der lidt Vegas indlæg løbende i denne uge. Hvis det er gået nogens næse forbi, hvad der er sket i Las Vegas, så kan jeg fortælle,  det nye kapitel starter med, at jeg har fået et nyt efternavn og en ring på fingeren. Den historie skal selvfølgelig have sit helt eget blogindlæg, som kommer ASAP.

Billederne her er taget den dag, vi skulle hente vores Marriage license, dagen før vi skulle vies. Det var så sjovt at stå i kø med flere par, der var på vej til at blive gift lige efter. Spontanitet FTW!

vegas2

// Wearing: Shirt: H&M Trend // Pants: Toteme //Espadrilles: Valentino //

3 kommentarer

 • Lis

  Hej sett att du har en kaftan från rodebjer, vill du sälja den?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Hej 🙂 Hvilken en tænker du på? Har haft 4 forskellige, men har solgt to af dem igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Hej sett att du har en kaftan från rodebjer, vill du sälja den?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACKSTER