BREAKFAST DATE

FORÅRSKLAR MED PELS-SANDALER

springshopping1.Pleats Please by Issey Miyake, købt på Ebay  2. Gucci velour slippers  3. OH! x H2O 4. HEARTMADE  5. Aprosio & Co. Tassel earrings.

Jeg har shoppet ovenstående ting på det seneste, og der er nogle ret gode køb, hvis jeg selv skal sige det (og det skal jeg). Så nu venter jeg bare på, at det der forår snart kommer! Skoene og bukserne har jeg ikke modtaget endnu, men Gucci skoene skulle være lige på trapperne, og sandalerne fra OH! x H2O kommer desværre først til juni.

201703181153439234_sbig

Apropos pels sandalerne, har I så set hele kollektionen fra OH! x H2O , som smukke Freja Wewer har været med til at designe? Var SÅ tæt på at bestille dem i orange istedet for de sorte, men jeg ved bare, jeg ikke orker alle de kommentarer, der følger med et par orange pelsfødder, haha. Så det blev altså til den lidt mere diskrete i sort, men se lige, hvor fine de er i orange også!

201703181152481270_sbig

De kan forudbestilles lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BREAKFAST DATE