FREDAGS DATE

GUCCI SHOPPING

img_0010

SÅ kom de endelig frem!

De smukkeste velour slippers med pels fra Gucci. Jeg købte dem direkte på Gucci’s egen webshop. Det gælder jo om at shoppe online fra UK inden de er ude af EU. Tænk nu engang, hvis man skal til at betale told på varer fra UK igen, det er næsten ikke til at bære. Nu skal jeg bare huske ikke at stille skoene, hvor mine hunde kan få fat på dem, de er næsten mere vilde med dem end jeg selv er. 
gucci1

2 kommentarer

 • Silas

  Hvor længe ventede du på dem? De er så lækre, overvejer stærkt selv og købe dem :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Der gik noget galt i min bestilling, men da det lykkedes, blev de sendt dagen efter 🙂 Så de kommer hurtigt afsted. Du vil ikke fortryde det, de er SÅ lækre.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGS DATE