ET NYT KAPITEL

LAS VEGAS #1

sandkimonooJeg har ikke taget ret mange billeder på turen, hvilket jeg er lidt træt af nu, men når jeg tænker tilbage, så nød jeg også bare alting fuldt ud, og det er sgu mere værd i sidste ende, end en masse billeder. De øverste billeder er fra vores hotel den første dag. Vi boede på Bellagio, som er et af de fineste hoteller i Las Vegas, så der skulle vi selvfølgelig bo, da det jo både var bryllup og bryllups rejse vi var på, på en gang. Der er vildt koldt inde på alle hoteller/casinoer, hvor man primært opholder sig pga aircondition, så jeg var virkelig glad for min nye kimono, som jeg købte lige inden afrejse. Elsker printet og farven, og fik sindssygt mange komplimenter for den. Jeg ELSKER Amerikanere, de er så søde og høflige! <3

De nederste billeder er fra Hotel Flamingo, et af de ældste hoteller i Vegas, og de havde selvfølgelig en have med flamingoer. Verdens sejeste dyr.

sandkimono2// Wearing: Kimono: SAND Copenhagen // Bag: Marie Jedig x Markberg // 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET NYT KAPITEL