BACHELORETTE

THE WEDDING (VIDEO)

img_1927

Vi fik fantastisk japansk mad og massere af champagne på Yellowtail, og da kl blev 21.00, skulle vi ud og finde vores limousine, som skulle køre os til Graceland Chapel, hvor vi selvfølgelig skulle vies af Elvis. Vi var pænt berusede alle sammen, og med extra champagne i Limousinen og Elvis musik i højtalerne, så var stemningen på sit højeste!

Vi anede faktisk ikke, hvordan det ville komme til at forgå, vi vidste bare det var Blue Hawaii tema, og at Elvis skulle følge mig op af gulvet. Havde nok forventet, at det hele ville blive vildt sjovt og fjollet, hvilket det også var, men da jeg så skulle gå ned ad alteret sammen med Elvis, og han begyndte at synge “Can’t help falling in love” Så blev det hele vildt overvældende, og der gik det virkelig op for mig, at jeg skulle til at blive gift! Det var SÅ perfekt og lige os.

Vi vil aldrig fortryde, at vi valgte at gøre det på denne måde.

Jeg har været meget i tvivl, om jeg skulle dele bryllups videoen herinde, fordi det pludselig føltes meget privat, men stadigvæk har jeg bare lyst til at dele den med alle! Så jeg har (med mine ikke særligt gode redigerings skills), redigeret videoen, så vi beholder den rigtige video i fuld længde, til at vise til de nærmeste, og så bliver den heller ikke for lang og kedelig for jer. Lyden og kvaliteten er ikke den bedste, og min mand (MIN MAND!) kommer til at løfte op i min kjole, så man kan se lidt af min røv, haha. Derudover får i også et par berusede klip med i starten og til slut.

Se den selv herunder. (Den kommer efter reklamen)

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACHELORETTE