LØRDAG

HOME

    home1  1. salen i vores hus er næsten færdig renoveret, det er virkelig kun små detaljer vi mangler, og jeg er mere end tilfreds med alle vores materiale valg. Sildebensparketgulvet gør mig så glad, og så valgte vi at få en smed til at lave de fineste smedejerns balustrade i ægte fransk stil, som I kan se på billedet. Jeg elsker det. Nu mangler vi bare en masse møbler, vi tager det hele lidt af gangen, så vi er sikre på at vælge den helt rigtige stil.

1 kommentar

  • Jane

    Ih, hvor er det bare spændende at du endelig viser lidt billeder fra Jeres hus. Håber der kommer mange mange flere 🙂 Det ser virkelig pænt og lyst ud!
    Hvis du overvejer at sælge den kimono, må du gerne sige til. Den er simpelthen SÅ smuk…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LØRDAG