GUCCI SHOPPING

LØRDAG

flowerrrrI går havde jeg min ugentlige breakfast-date med Michelle, og der var fantastisk forårs vejr, så jeg så mit snit til at hoppe i min nye Heartmade jakke. Min røde Chanel sidder nærmest kronisk på min skulder. Michelle nævnte også lige at mit instagram feed var blevet lidt rødt, haha. Det kan en instagram nørd som hende ikke håndtere med hendes instagram OCD.

Forårs vejret gav os lyst til at shoppe friske blomster (vi tog ikke kun billeder og lod som om, haha) Nye blomster er nemlig en god motivation for mig, til at få ryddet op og gøre rent, så hver gang jeg ikke gider det, så køber jeg smukke frisker blomster, som ikke er lige så flotte at have stående, hvis der er rodet. Ja, jeg er et mega rodehoved, så der skal ofte blomster med hjem.

img_0185

WEARING// Jacket: HEARTMADE // Jeans: TOPSHOP // Shoes: PUMA  // Bag: CHANEL

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUCCI SHOPPING