HOME

UNIFORMEN

uniform1

Okay, den her jakke, den kan jeg allerede fortælle jer bliver som en uniform for mig indtil næste vinter. Det var sådan en, jeg bare vidste jeg ville komme til at bo i da jeg købte den, så den skal I nok blive trætte af at kigge på, haha.

Min mor og stedfar var på besøg i Aarhus i dag, så dem var jeg lige inde og spise frokost med på Aarhus Central Food Market. Det er altså lækkert derinde, må hellere snart prøve noget andet end Grød. Jeg er typen, der kan finde noget jeg er helt vild med, og så spiser jeg nærmest ikke andet, indtil jeg en dag bliver træt af det. Det er det samme med musik, kan høre den samme sang på repeat i laaaang tid, og så har jeg pludselig dræbt den. Det er så dumt!

I morgen smutter jeg til Malmø og besøger mit fantastiske gudbarn og hendes dejlige mor, og fredag skal jeg til København og besøge en anden skøn veninde, det bliver en god weekend <3

uniform2Reklame links:

Wearing // Jacket: Heartmade // Jeans: Topshop // Sneakers: New Balance // Bag: Chanel 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOME