UNIFORMEN

WEEKEND

train1

Jeg er hjemme igen efter den bedste weekend i Malmø og København. Det er ikke altid nemt at have sine bedste veninder så langt væk. Specielt ikke nu, når den ene bor i Malmø med mit gudbarn på 9 mdr, og den anden i København er gravid med tvillinger, så er mit behov for at være tæt på dem endnu større, derfor besøger jeg dem så ofte jeg kan.

I morgen er det tilbage til rutinerne, jeg træner med min personlige træner, hver mandag, onsdag og lørdag, så imorgen bliver hård efter 4 dage uden træning. Det er netop derfor det er godt med en træner, så SKAL man nemlig afsted.

Nu vil jeg nyde min søndag på sofaen med mand og hundebørn, intet mindre end perfekt.

God søndag! train2

Wearing // Jacket: Heartmade // Pants: Topshop // Sneakers: Adidas // Bag: Chanel 

2 kommentarer

 • Cecilie

  Så fint outfit 🙂 Kan man stadig købe jakken? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   TAK 🙂 Den er desværre fra en ældre kollektion, prøv at søg på trendsales evt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNIFORMEN