MINE SENESTE KØB

DANSK SOMMER

img_3832

SOLBRILLER: CÈLINE

De sidste mange år har min mand boet i Bulgarien, hver sommer i en periode på ca 6 mdr. Jeg har boet der med ham mange somre, og vi havde også et år, hvor vi boede i Tyrkiet i vinterperioden. Nu har vi så fået hus i Danmark, og min mand har en del arbejde herhjemme også, som gør at han denne sommer pendler mellem Bulgarien og Danmark, hvilket selvfølgelig gør, at jeg ikke kan rejse med på samme måde længere med 3 hunde og et hus projekt, der langt fra er færdigt endnu… Men gud, hvor jeg savner at bo et varmt sted, og jeg tvivler altså stærkt på, at vi bliver boende i Danmark forevigt. Jeg drømmer om at bo i Dubai eller Spanien, og min mand drømmer vist mest om at bo i Schweiz, haha.

Jeg kommer heldigvis til Bulgarien og Tyrkiet et par gange henover sommeren, så nu vil jeg udnytte at det regner herhjemme, og få ordnet en masse praktisk i huset.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE SENESTE KØB