SOMMERKLAR

POST VACATION BLUES

img_2667

Man har ikke hørt meget fra mig efter jeg kom retur fra ferie. Det var virkelig tiltrængt, og jeg kan simpelthen ikke overskue det dårlige danske sommervejr lige nu. Pt. Laver jeg ikke andet end at træne, gå ture med hundende og arbejde på vores hus og have, som lige nu føles som et evigheds projekt. Min mand rejser meget her om sommeren, så ham rejser jeg med til Bulgarien om en uges tid og får suget noget mere D-vitamin i min krop.

Så her får I lige lidt ferie billeder, så I også kan drømme om sol og sommer! Hvor fin er den lyserøde kimono ik lige? Den her fra Hanne Bloch, og den er liiidt dyr, men alle pengene værd.

 

img_2455 img_2450 img_2830 img_3142 img_2801 img_2757 img_3150

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERKLAR