DANSK SOMMER

VACATION MODE

img_4535

Der er gået fuldstændig sommerferie i den, både her på domænet, men også bare generelt! Jeg har været på farten de sidste par uger, der sker en masse sjove og spændende ting, så tiden flyver afsted. I august rejser jeg igen en tur til Bulgarien, og så er vi ved at finde ud af hvor vores ferie skal gå til, når min mand er færdig med at være i Bulgarien, engang i September.

Billederne er fra forrige uge, og det føles allerede som om det er måneder siden. Gud, hvor jeg savner solen.

 img_4051img_4254img_4533

2 kommentarer

 • Mathilde

  Hej, kunne du overveje at sælge din Heartmade leopard jakke? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Hejsa 🙂 Jeg skal til at sælge en masse ud, så jeg overvejer det lige! Skal nok give dig besked, hvis den kommer til salg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANSK SOMMER