SOFIA

MOTHER OF DOGS

img_4642

En af grundende til at bloggen er gået lidt i stå, er pga. mine hundebørn. Især min elskede Chuck, som jeg går til løb og udstilling med. (HAN løber, jeg sender ham afsted efter en falsk hare, haha), Han skal løbe sin første konkurrence i næste uge, og jeg er mega konkurrence menneske, så det er lidt nervepirrende. Det er simpelthen så nørdet, men det er virkelig sjovt, og jeg møder så mange skønne mennesker og hunde, så jeg elsker det, og det gør Chuck også. De andre 2 hundebørn skal jo også aktiveres, så det tager efterhånden en del af min tid med alle de dyr, men det er det hele værd!

En anden grund er, at jeg pt. bor i mit træningstøj. Jeg er endelig kommet tilbage til mine gode rutiner, så det hele går lidt op i træning og hunde pt. Og det er jo ikke noget, jeg sådan tidligere har blogget om, så skal lige finde ud af, om jeg skal dreje fokus herinde (på træning og livsstil), eller kun blogge når jeg har pænt tøj på! 😉 Overvejelsen om at lukke bloggen, er der selvfølgelig også, men så skal det være for good denne gang, og det er jeg altså ikke helt klar til.

img_4640

Jakke fra Tommy Hilfiger kan findes HER.  (sponseret link)

2 kommentarer

  • Mi

    Det ser hyggeligt ud! Og den trøje er super cute! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skønne billeder! Jeg har også en hund jeg elsker over alt på jorden. Han kan gøre alt godt igen!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOFIA